13 Angstaanjagende Dingen Waarbij de Tijd Stilstond

Als wetenschappers iets vinden waarbij het lijkt alsof de tijd stilstond, is dat altijd fascinerend. Maar de dingen die we in deze video behandelen zijn gewoon angstaanjagend en komen als een schok voor de onderzoekers die ze vonden. We hebben een gigantisch virus, kleine zombie-achtige wezens en natuurlijk een gigantisch meer dat vastzit onder het ijs in Antarctica. Dat alles en meer in deze fascinerende video met 13 angstaanjagende dingen waarbij de tijd stilstond. Mis onze nummer 1 niet, want die aanblik alleen al is genoeg om je nachtmerries te bezorgen. Ontspan en geniet van deze video en abonneer je op ons kanaal.

Bekijk hier al onze video’s: https://www.youtube.com/c/detoptien

Los van het door Detoptien gemaakte materiaal, hebben wij licenties voor al het beeld- & fotomateriaal in deze video via de volgende bronnen: https://pastebin.com/KhGzMcGn

Detoptien wilt door middel van top 10 lijstjes educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke top lijstjes. Heb jij een leuk idee voor een toplijstje? Laat het dan weten in de comments!

Abonneer zodat je geen top 10 lijst van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

Muziek: Bensounds

source

You might be interested in