Ik heb naar eer en geweten gelogen, nou en? |. Mark Rutte liegt, en geeft het ook toe…

Iedereen weet dat Mark Rutte een pathologische leugenaar is, maar niemand heeft dit nog met keiharde bewijs gepresenteerd. Dat is precies wat wij in deze video zullen gaan doen.

In deze video hebben wij het debat Functie Elders gekozen om het liegen van Mark Rutte in kaart te brengen door te laten zien hoe ver het gaat en hoe vaak het gebeurt.

Om dit duidelijk te laten zien, hebben wij een brom in het geluid geplaatst telkens weer als Mark Rutte een leugen verteld, ongeacht hoe vaak hij in herhaling gaat. Zo is het goed te merken dat Rutte van te voren zijn leugens goed voorbereid om tijdens de vergadering consistent te blijven. Ook wordt het kern leugen bij elk antwoord herhaald, ongeacht wat de vraag is. Door telkens weer dezelfde antwoord te geven op alle vragen, gaat men op den duur vanzelf denken dat de leugen de waarheid is. Deze vorm van indoctrinatie is de specialiteit van Mark Rutte.

In deze video wordt gedebatteerd over een tweetal documenten gevoerd, waarin bepaalde informatie in zou staan die de kamerleden die ochtend kort inzage heeft verkregen. Tijdens het debat heeft niemand het document om als referentie te gebruiken. Hier maakt Rutte dus handig gebruik van door de kamerleden te overtuigen dat in de notulen hij het niet over ‘Functie Elders’ heeft gehad, maar over ‘Omzicht Minister’.

Hier zien wij de logica wel in omdat het verschil tussen de twee is dat ‘Functie Elders’ een ambtsmisdrijf is, en ‘Omzicht Minister’ eervol.

Ondanks het feit dat gedurende het debat 2 kamerleden duidelijk uitleggen dat het niet zo is, wordt hier geen aandacht aan besteed want aan het einde besluit Rutte nog een curveball naar de kamer de gooien met het berichtgeving dat er een onbekende informant hem die ochtend een bericht stuurde met de melding dat hij het wel over Omzicht heeft gehad. De reactie van de kamer is schokkend.

Hiermee heeft hij in 1 klap een schone lei gekregen over het hele debat, omdat alle aandacht nu gespitst is op de identiteit van de mysterieuze informant die Mark Rutte om half acht een bericht stuurde. Zo eist Jesse Klaver om de vergadering te schorsen om naar de kantoor van de verkenners te gaan om alles overhoop te gooien om achter de identiteit van de informant te komen.

Hiermee eindigd het debat wederom met een grote winst voor Mark Rutte die met een gouden glimlach de podium verlaat. Hij heeft de kamer weer voor de gek weten te houden, en tegelijk ook een monster schandaal overleefd waardoor hij zijn politieke carrière schadeloos kan voortzetten.

Dit komt omdat diep in zijn ziel hij drommels goed weet dat niemand ooit achter zal komen wie die mysterieuze informant is. Dat komt omdat die informant lucht is. Hij bestaat niet. Niemand heeft Rutte gebeld of bericht gestuurd met informatie, omdat dit niet nodig was. Mark Rutte had de informatie al vanaf het begin, omdat hij al wist wat er in de notulen zou staan. Precies wat hij tijdens de gesprekken met de informateurs heeft gezegd.

Zo blijkt Pieter Omzicht een probleem te zijn voor Mark Rutte, waardoor hij tijdens de gesprekken met de formateurs voorstel om hem buiten de kamer een functie te geven. Hiermee zou hij Omzicht volledig mee te hebben uitgeschakeld, waardoor hij ongestoord verder kon gaan met zijn destructief beleid. Dit werd netjes genotuleerd, en wist Rutte al vanaf het begin dat dit is wat er in de notulle vermeld staat, en dus niets over ‘Omzicht Minister’.

source

You might be interested in