Harderwijkse Oudejaarsconference 2020

De Harderwijkse Oudejaarsconference 2020 gaat tóch door!

Dat de Harderwijkse Oudejaarsconference 2020 door de aangescherpte coronamaatregelen niet op het podium voor publiek gespeeld kon worden was een teleurstelling voor alle betrokkenen. Maar dat de conference een podium moest krijgen, daar was iedereen van overtuigd. “Ondanks alle beperkingen in deze coronatijd blijven wij denken in mogelijkheden”, aldus Priscilla Smit van Stichting Podia Harderwijk. “Het team heeft met hun enorme inzet, creativiteit en flexibiliteit ervoor gezorgd dat Willeke Verbeek toch de conference bij het publiek kan brengen en een week na de persconferentie stonden de opnames erop.”

Mockumentary
De voorstelling heeft een andere vorm gekregen. Regisseur Tim Smit; “We hebben het script herschreven naar een zogeheten mockumentary, een documentaire met satire en parodie. Willeke neemt Harderwijk mee in haar verhaal, hoe haar conference dit jaar er uit had kunnen zien, wat het met haar doet en hoe mooi het had kunnen zijn.”

Tekst en Spel: Willeke Verbeek
Producent: Stichting Podia Harderwijk
Algemene Productie: Michelle van Hoorn
Piano: Rob de Weerd
Mondharmonica: Hein van IJsendijk
Dans: Joy Aerts / Anouk Dance Experience.
Regisseur: Tim Smit
Audioproductie: Tetman Faber en Ole Rodenburg
Filmproducent: Mediaframes
Naar idee van: Priscilla Smit

De conference is mede mogelijk gemaakt door Veluwe Drilling, Gert van Lunteren Assurantiën B.V. en Serve it B.V. en in een samenwerking met Stad als Podium.

source

You might be interested in