EVA JINEK IN FINANCIELE PROBLEMEN? EVA VERBERGT MEER DAN ZOU MOGEN VOLGENS DE REGELS

Eva Jinek maakt de laatste tijd rare sprongen waar ze veel argwaan mee opwekt. Heleen van Royen vertrouwt het niet en denkt dat Eva er dik voor betaald wordt. Eva plaatste deze week een foto op Instagram waarbij ze vermelde dat haar grootste fantasie is uitgekomen: werken bij de kruidvat.

Haar fantasie is door noodzaak ontstaan en het heeft Eva door heel veel live uitzendingen heen gesleept, zegt ze op Instagram. Vrijdag kwam de fantasie die Eva al 13 jaar heeft uit, ze ging een dag werken bij de kruidvat. Ze maakte er een hele reportage over in haar nieuwsbrief en plaatste een foto in kruidvat uniform op Instagram.

Heleen van Royen laat in de talkshow HLF8 weten wat ze ervan vindt. “Hier komt nog iets achteraan. Ik geloof dit verhaal niet”. “Het is een reclame of een of andere actie, want ik heb nog nooit zoveel sponsoring in haar Instagram-posts gezien. We zien Witte Reus, we zien Kruidvat, we zien Nivea, we zien elk merk wat je kan bedenken. “Er komt iets achteraan. Of ze is gewoon heel dik betaald zeg maar, dat ze hiervoor Ronaldo-achtige prijzen heeft gehad.

Dat het een betaald partnerschap is kunnen we uitsluiten want dat wordt niet gemeld in het Instagram bericht.
Presentatrice Hélène Hendriks denkt dat het echt om een fantasie gaat, Heleen gelooft er niet in.

source

You might be interested in