Would you eat lab-grown meat?

Een hamburger zonder dierenleed? Het kan binnenkort mogelijk zijn, en dan hebben we het niet over vleesvervangers. Mark Post (Maastricht University) legt in zijn college uit hoe kweekvlees uit het lab de oplossing kan zijn voor de impact van onze vleesconsumptie op het klimaat.

Dit college is onderdeel van The University of the Netherlands en wordt gegeven in het Engels. Zie je geen ondertiteling? Klik dan rechtsonder in de video op instellingen en zet de ondertiteling aan.

Dit college is vóór de coronacrisis opgenomen.

Meer wetenschap? Check:

Podcast op Spotify ► https://open.spotify.com/show/0z2ydI7p9BA6wxFiq8U0lF?si=ty6sDj2XQoOoBj8IKKxAXw
Podcast op iTunes ► https://itunes.apple.com/nl/podcast/de-universiteit-van-nederland-podcast/id1385505692?mt=2
Onze website! ► http://www.universiteitvannederland.nl/
Instagram ►https://www.instagram.com/UniversiteitNL
Twitter ► https://twitter.com/UniversiteitNL
Facebook ► https://www.facebook.com/UniversiteitvanNederland

Voor niet-commercieel gebruik is het toegestaan om fragmenten (mits context behouden) te gebruiken. Bij twijfel, mail ons op info@universiteitvannederland.nl

source

You might be interested in