Wat voor sfeer zou er zijn in de zaal?

Heb je door dit lied zin gekregen om weer naar de Komedie te gaan? Ga snel naar dekleinekomedie.nl/agenda om kaarten voor het nieuwe seizoen te kopen!

Eindelijk! Het theaterseizoen gaat weer van start! We vieren dit met de lancering van deze videoclip: Wat voor sfeer zou er zijn in de zaal? Een pastiche op de bekende klassieker Wat voor weer zou het zijn in Den Haag? van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. De nieuwe tekst is geschreven door Arjen Lubach, Edo Schoonbeek en Diederik Smit.

Wat voor sfeer zou er zijn in de zaal? Dat vragen alle cabaretiers van Nederland zich af. Tijdens de coronaperiode hebben ze niet stilgezeten en zijn ze iets compleet anders gaan doen. Fietsen maken, bloemen verkopen of poffertjes bakken; onze cabaretiers draaien hun hand er niet voor om. Maar hoe is het eigenlijk in De Kleine Komedie, die vanaf september weer opengaat voor publiek en bespelers? En in al die andere theaters?

Aan het lied en de clip werken Yentl Schieman, Christine de Boer, Henry van Loon, Alex Ploeg, Niels van der Laan, Jeroen Woe, Sanne Wallis de Vries, Stefano Keizers, Dolf Jansen, Peter Pannekoek, Karin Bloemen, Roué Verveer en Arjen Lubach mee.

Tekst: Arjen Lubach, Edo Schoonbeek en Diederik Smit.
Muziek: Sander Geboers.
Productie: Human Factor.

source

You might be interested in