1713264287_maxresdefault.jpg
588
47:48

Bakkie met Bergsma #064: De Britse Variant van Vrijheid van Meningsuiting, Met Koffie!

Dagelijkse Bakkies (vrijdag: Biertje) met Bergsma worden gesponsord door donateurs, wil je ook een bijdrage doen aan onafhankelijke opinie en journalistiek, doe dan een fooi in de Tikkie pot! https://tikkie.me/pay/linuiaqh918hdg4o2cjn Of word abonnee via https://backme.org/content-creator/sietskebergsma/ Website https://thefireonline.com Contact: sietske@thefireonline.com Bedankt voor al jullie commentaren, vragen en steun! Links genoemd in de stream worden nadien hier […]
1707553148_maxresdefault.jpg
80
00:21

Later was alles beter nu op Netflix

Een van de best bezochte theatervoorstellingen van het afgelopen jaar. En deze show van Peter werd bekroond met de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Vanaf nu te zien op je favoriete streaming service Netflix. source
1710950801_hqdefault.jpg
170
24:02

Wiyanghin A3assas n Rahbes n Tifelt ?

Wiyanghin A3assas n Rahbes n Tifelt ? —————————–  Social media • Youtube: l 📺 https://bit.ly/2WSyAhc • Facebook: https://bit.ly/3a11d2d • Instagram: https://bit.ly/2HV5rPX • Twitter: https://bit.ly/2Ma8mG7 ————————————-  Playlists: • Rif Time: https://bit.ly/2RGZzhT ————————————— #Riftime #Hirak #Rif source
1618116121_maxresdefault.jpg
172
16:00

What does the perfect tiramisu reveal about chemistry?

Dit is een scheikundeles en een kookshow in één. Scheikundige Francesco Picchioni (Rijksuniversiteit Groningen) legt in dit Engelse college uit wat colloïden zijn, en wat die te maken hebben met het beroemde Italiaanse dessert Tiramisu. Dit college is onderdeel van the University of the Netherlands en wordt gegeven in het Engels. Zie je geen ondertiteling? […]