RODDELPRAAT CIJFERS KELDEREN! BIJNA NIEMAND KIJKT NOG RODDELPRAAT. VALT DIT NOG TE REDDEN?

RODDELPRAAT CIJFERS KELDEREN! BIJNA NIEMAND KIJKT NOG RODDELPRAAT. VALT DIT NOG TE REDDEN?

Roddelpraat is toch wel een van de meest besproken online series van het afgelopen jaar. Roddelpraat is een roddel kanaal, echter doet roddelpraat dit met een quasi komische inslag. Je moet het met een grote korrel zout nemen om de grappen te kunnen waarderen.
Echter is het duo Jan Roos en Dennis Schouten inmiddels door vrijwel iedereen buitengesloten. Ze krijgen enkel nog wat geld van wat sponsoren en abonnees. Maar ook die lopen hard achteruit, Dit komt vanwege de tegenvallende kijkercijfers

Dat het niet zo goed gaat met de kijkcijfers van roddelpraat weten we inmiddels allemaal. Als je kijkt naar de laatste maanden zie je met de week de cijfers naar beneden gaan. Waar ze voor de zomer nog elke aflevering zo’n 800 duizend nieuws halen wordt het met de week minder. Ze halen op de moment nog maar 300 duizend kijkers per week.

Zal roddelpraat oud nieuws inmiddels zijn en is de een dags vlieg voorbij? Wat ons betreft mag er wat vernieuwing in het programma komen, verder kunnen wij roddelpraat nog wel waarderen hoor.

——

source

You might be interested in