Basisschool sluit deuren: 61 leerlingen en 1 leerkracht besmet met corona | Omroep Brabant

Het toenemende aantal kinderen dat besmet raakt met het coronavirus zorgt ervoor dat basisscholen weer klassen naar huis moeten sturen. Zo moet basisschool De Springplank in Eindhoven met één besmette leerkracht en 61 besmette leerlingen zelfs de hele school tijdelijk sluiten. “Dat is enorm balen. Maar de veiligheid van de leerlingen en leerkrachten staat voorop, daarom hebben we deze keuze moeten maken”, zegt Michelle Evers, directeur van de Eindhovense school. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #corona #basisschool

source

You might be interested in