Why you don’t need to be vegan to save the planet
Vlees en zuivel zijn verschrikkelijk slecht voor het milieu, toch? Het zit toch nét iets anders. Voor het duurzame dieet van de toekomst hebben we, in beperkte mate, dieren nodig. Dr. Stacy Pyett (Wageningen University & Research) legt uit dat je kunt blijven genieten van je sappige stukje vlees, als je bereid bent de grootte van de porties aan te passen.
Dit college is onderdeel van the University of the Netherlands en wordt gegeven in het Engels. Zie je geen ondertiteling? Klik dan rechtsonder in de video op instellingen en zet de ondertiteling aan.
Wil jij iedere week het nieuwste Engelse college ontvangen? Schrijf je dan in voor onze Engelse nieuwsbrief: http://eepurl.com/hbOa0r
Meer wetenschap? Check:
Podcast op Spotify ► https://open.spotify.com/show/0z2ydI7p9BA6wxFiq8U0lF?si=ty6sDj2XQoOoBj8IKKxAXw
Podcast op iTunes ► https://itunes.apple.com/nl/podcast/de-universiteit-van-nederland-podcast/id1385505692?mt=2
Onze website! ► http://www.universiteitvannederland.nl/
Instagram ►https://www.instagram.com/UniversiteitNL
Twitter ► https://twitter.com/UniversiteitNL
Facebook ► https://www.facebook.com/UniversiteitvanNederland
Voor niet-commercieel gebruik is het toegestaan om fragmenten (mits context behouden) te gebruiken. Bij twijfel, mail ons op info@universiteitvannederland.nl
Over de Universiteit van Nederland:
We zijn een stichting met een volledig onafhankelijke redactie. Onze missie is simpel: wetenschap is te gek en iedereen moet dat weten. Samen met de veertien universiteiten in Nederland zorgen wij dat betrouwbare wetenschappelijke kennis bij jou komt.
source








