Is er muziek in het bos? 🌳 Op zoek naar de muziek van Mahler met Vreemde Vogels

Er is iets vreemds aan de hand. Alle muziek is weg! Zomaar verdwenen. Ook uit de klarinetten van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet komt geen geluid meer. Gelukkig helpen de kinderen bij het familieconcert Vreemde Vogels met zoeken. Want muziek is overal! Luister naar het zingen van de vogels, geritsel van de insecten en het kraken van de takken.

Vreemde vogels is ontwikkeld door het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet met arrangeur Leonard Evers, regisseur Jeek ten Velden, artistiek projectleider van Het Concertgebouw Marjolijn van der Bruggen en Malou Castel.

De concerten vonden plaats op de Het Nationale Park De Hoge Veluwe en in het Amsterdamse Bos en werden mogelijk gemaakt door Het Concertgebouw Fonds.

VIDEO CREDITS
Regie/concept/productie/montage: Romée Steenmeijer
Camera: Dirk de Graaff
Productie-assistent: Bart Vijfhuizen
Grading: Bart Voorsluis

source

You might be interested in