Hoe vergaat het Chris Stoffer in de week van Prinsjesdag? | RDactueel #90 | RD

Chris Stoffer, de kersverse fractievoorzitter van de SGP, beleeft deze week zijn vuurdoop in politiek Den Haag. Hoe kijkt hij vooruit naar Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen? En hoe blikt hij terug?

Verder gaat Robert in deze video langs bij Kees van der Staaij, Roelof Bisschop, Menno de Bruyne en fractiesecretaresse Jenny Romijn.
Download gratis de RDapp: https://app.adjust.com/wv9by2v_10alci6g
——————————————————————————–

Bekijk hier eens een van onze andere series: 

RD Actueel: http://bit.ly/rdactueel
Scherptediepte: http://bit.ly/RDscherptediepte
RDoutside: http://bit.ly/RDoutside

——————————————————————————–

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Lees hier meer van het RD
Website: https://bit.ly/RDwebsite
Nieuwsbrief ontvangen: https://bit.ly/RDnieuwsbrieven

Volg je ons ook al op Instagram en Facebook?
Instagram: http://bit.ly/RD-instagram
Facebook: http://bit.ly/RD-facebook

#RD #SGP #Prinsjesdag

source

You might be interested in