Hemelbestormers in het Concertgebouw – Thomas Beijer

“๐˜”๐˜ถ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ, ๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต; ๐˜๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ช๐˜ญ๐˜ฎ. ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ด๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ.”

๐Ž๐ง๐ญ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐‡๐ž๐ฆ๐ž๐ฅ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ซ ๐“๐ก๐จ๐ฆ๐š๐ฌ ๐๐ž๐ข๐ฃ๐ž๐ซ!

Dit seizoen hebben we een aantal hemelbestormende musici geprogrammeerd, waaronder Thomas Beijer. We zijn bij hem thuis geweest en stellen hem graag aan je voor.

Thomas Beijer zie je dit seizoen in het Concertgebouw op 18 december, 24 februari, 31 maart, 2 mei en 1 juni. Kom jij ook kennis met hem maken?

source

You might be interested in