Met deze BN'ers ging Matthijs van Nieuwkerk met regelmaat naar bed voor en na de Wereld draait door.

Met deze BN’ers ging Matthijs met regelmaat naar bed voor en na de Wereld draait door

Het was bekend dat Matthijs van Nieuwkerk erg handtastelijk was voor en na de opnames van De wereld draait door. Echter bracht een roddel kanaal gisteren dat het niet alleen met collega’s was. Maar ook met gasten. Er zijn drie namen bekend geworden waar Mathijs meerdere malen mee vreemd zou zijn gegaan.

De eerste waarvan we schrokken was Emma wortelboer. We weten dat Emma veel zou doen om aandacht te krijgen. Maar zoveel, het zou namelijk meermaals gebeurd zijn tussen Emma en Mathijs. Dit verklaard waarom Emma met regelmaat te vinden was aan tafel.

Een andere naam die genoemd werd is Maan. We weten allemaal dat Maan haar lichaam heeft gebruikt om hier en daar wat hoger te komen. Maar Mathijs? We schrikken hier toch weer van. Helemaal als je weet dat haar vader regisseur is geweest bij de show van Matthijs.

Als laatste die werd genoemd waarbij Matthijs meermaals de liefde heeft bedreven is Iris hond. Het is toch maar weer bizar hoe het er aan toe gaat in de media wereld. Het blijkt dus vaker wel dan niet fout te gaan. Wij vinden inmiddels tijd voor een grote schoonmaak. Maar we weten allemaal dat dat niet gaat gebeuren.

Heel bijzonder, enige wat wij kunnen zeggen is; vieze mannetjes. Hou je handen thuis en doe gewoon je werk en alsjeblieft niets meer. Zorg samen voor een veilige werkomgeving.

source

You might be interested in