Seizoen 3 van Dertigers in een notendop

Bereid je zelf helemaal voor op de nieuwe Dertigers-afleveringen met deze samenvatting van seizoen drie. Alle hoogtepunten, voor jou verzameld.

Eén zet het nieuwe jaar goed in met het vierde seizoen van het populaire Dertigers, dat ook het laatste seizoen van de reeks wordt. Hoe gaat het intussen met de vriendengroep? Het nieuwe seizoen pikt een jaar na het vorige in.

Alex en Elias vormen nu al een jaartje een gezin met hun pleegdochter Renée. Ze zijn intussen erg aan haar gehecht. Maar dan zoekt de mama van Renée hen op… Pieter en Saartje zijn nog steeds een koppel en ze lijken klaar voor een volgende stap. Ze zoeken een appartement om samen te kopen. Stiekem droomt Pieter ook van een kindje én een huwelijk, maar of Saartje daar klaar voor is? Nora is haar hart gevolgd en is bij Hans ingetrokken in Vosselaar. Blijft de band met de vriendengroep, ondanks de afstand, even sterk? Voor Bart breekt een nieuw hoofdstuk aan: hij gaat samenwonen met zijn vriendin Caroline en haar tienerzoon Thomas. Die lijkt echter niet van plan Bart zomaar te aanvaarden als pluspapa. Robbe en Louise dragen hun nieuwe plusmama wel op handen en dat steekt bij Tinne. Dat ook haar vrienden Barts nieuwe vriendin helemaal in de groep opnemen, zorgt ervoor dat ze zich wat verloren voelt. Onder druk van de vrienden waagt ze zich op de online datingmarkt.

#Dertigers: vanaf 10 januari elke maandag tot en met donderdag rond 22u10 net voor Laat op Eén. Het volledige seizoen is vanaf 10 januari te bekijken via VRT NU.

► Nog niet geabonneerd op het Eén-kanaal? Doe het nu: https://tinyurl.com/abonneeropEen
💻 Surf naar https://www.een.be voor het beste van Eén
📺 Bekijk volledige afleveringen op https://www.vrt.be/vrtnu/
👍 Like Eén op Facebook: https://www.facebook.com/een
📷 Volg Eén op Instagram: https://www.instagram.com/eenbe/

source

You might be interested in