Pieter Omtzigt is terug: lezing in De Balie

Pieter Omtzigt keert terug in de politiek. In de eerste aflevering van onze talkshow Plein Publiek vertelde de politicus over de plannen die hij heeft voor Nederland.

Onze eerste gast was volksvertegenwoordiger Pieter Omtzigt, die direct na terugkomst in de Tweede Kamer zijn politieke plannen voor een nieuw sociaal contract kwam introduceren. Hij ging ook in op zijn plannen om de grondwettelijke plicht om voor bestaanszekerheid en woningen te zorgen, in te vullen. Samen met hoogleraar staats- en bestuursrecht Wim Voermans, directeur van het Nibud Arjan Vliegenthart en politicoloog Fatihya Abdi gingen we in gesprek over de staat van de Nederlandse rechtstaat, het inkomen van de Nederlandse burger en het verstoorde vertrouwen tussen die burger en de overheid.

Ga voor meer informatie naar: https://debalie.nl/programma/plein-publiek-pieter-omtzigt-17-09-2021/

#PieterOmtzigt #CDA #Politiek

source

You might be interested in