Aflevering 3 Mbo'ers Pakken Aan – De oplossing

LIKE & SUBSCRIBE en maak kans op een Nintendo Switch!

In deze derde aflevering gaan de mbo-ambassadeurs aan de slag om oplossingen te bedenken voor een meer duurzame wereld. Welke ideeën vallen goed bij de jury? En wie kwalificeert zich voor de finale die op 17 mei plaatsvindt tijdens het Ambassadeursgala?

Wil jij de ontknoping van Mbo’ers Pakken Aan niet missen, meld je dan aan voor het Ambassadeursgala op https://www.mbo-events.nl/ambassadeursgala2021/nl/registratie en juich online jouw favoriete ambassadeur toe. Liever niet aanmelden voor de ontknoping? Tune dan 17 mei om 17.30 uur in op dit kanaal.

Alle aanwezigen zijn van te voren getest op corona en negatief bevonden. De opnames zijn volgens het COVID-19 protocol opgenomen en volgen de geldende voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM.

source

You might be interested in